Så er det nu at godkendte foreninger og institutioner i Glostrup Kommune samt oplysningsforbund skal søge om lån af mødelokaler i 2018/19 samt fast tildeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20.

Du skal søge via vores nye lokalebookingsystem som hedder Halbooking. Det er et meget brugervenligt system, som vi håber, at du bliver glade for.

Lokalebooking-systemet er nyt for os alle, men vi har gjort os umage med at oprette alle de lokaler vi mener er relevante. Skulle der alligevel mangle et lokale eller være andre uhensigtsmæssigheder, så giv os endelig besked, for så retter vi op på det hurtigst muligt.

Du kan søge frem til og med den 1. februar 2018. Til og med denne dag kan du også ændre dine ansøgninger og tilføje flere hvis du skulle ønske det. Det betyder, at du ikke behøver at søge alle lokaler på samme tid. Du kan sagtens logge ud og fortsætte senere. Det skal dog blot være senest den 1. februar. Fra den 2. februar er det ikke længere muligt at søge eller ændre ansøgninger.

Vi har lavet en vejledning i hvordan du opretter din forening/oplysningsforbund/institution i systemet og hvordan du søger om tider. I vejledningen finder du linket til det nye halbooking-system.

Klik her for vejledning og link til halbooking

Skulle der opstå spørgsmål undervejs eller hvis du får brug for hjælp er du velkommen til at kontakte os på mail gi@glostrup.dk eller tlf. 4345 1646 man/tirs/tors/fre kl. 10.00-14.00. 

Når ansøgningsfristen er udløbet laver Fordelingsudvalget et forslag til fordeling. Forslaget bliver fremlagt Brugerbestyrelsen til orientering og efterfølgende er det Folkeoplysningsudvalget der på møde i marts vil behandle forslaget. Du kan derfor forvente en tilbagemelding i marts, på hvilke tider din forening/institution/oplysningsforbund har fået tildelt.

Vær dog opmærksom på, at ønsker mandag-fredag før kl. 16.00 først bliver endeligt af-/bekræftet i juni, da det er Glostrup Skole som har første prioritet i dette tidsrum.

God fornøjelse.